top of page

Persondatafordningen

Velkommen til www.galleri-artinfact.dk's politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

 

Galleri Artinfact tager beskyttelse af besøgendes og brugers privatliv meget alvorligt, og lægger stor vægt på at beskytte dine personlige oplysninger og bruge dem efter hensigten i overensstemmelse med databeskyttelseslovgivningen. 

Denne politik beskriver, hvordan jeg indsamler og bruger personlige oplysninger samt hvilke rettigheder og muligheder du som besøgende og bruger har i relation til sådanne oplysninger.

I forbindelse med køb af maleri/malerier (herefter kaldet ordre) på Galleri Artinfact´ s webshop www.galleri-artinfact.dk registreres flg.:

navn

adresse

e-mail

tlf.nr.,

så forsendelsen af ordren kan effektueres til købers tilfredshed.

Disse oplysninger lagres i 5 år af hensyn til galleriets regnskab, og slettes efterfølgende. Oplysningerne vil udelukkende tilgå og opbevares hos Galleri Artinfact/www.galleri-artinfact.dk v/galleriejer Pia Holm Jensen, og data er aflåst og KUN tilgængeligt for galleriejer.

Som registreret køber ved Galleri Artinfact/www.galleri-artinfact.dk , har De/du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen, og har derfor ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om Dem/dig.

Disse rettigheder har De/du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: galleri.artinfact@gmail.com

bottom of page